Over De Wolf Images

De Wolf Images is een fotograaf uit Rijswijk. Ik ben in staat om bedrijven te voorzien van maatwerk in fotografie.

Ik ben Hugo de Wolf, een image engineer. Als industrieel ontwerper specialiseer ik me in de vertaling van de beeldvraag naar beeld. Van USP naar foto. Ik denk graag proactief mee, om zo het maximale uit de mogelijkheden te halen. Daardoor verlopen de werkzaamheden altijd soepel en volgens planning . De dromerigheid van spelen met licht, het juiste moment, en de artistieke visie laat ik graag aan anderen over. Ik pak het pragmatisch aan. Een foto moet voldoen aan uw wensen. En uw verhaal vertellen, niet het mijne. Een foto is een product en moet daarom functioneel zijn. En bruikbaar voor het doel. Daar zorgen ik voor.

Hugo de Wolf is samen met Jarno Kraayvanger oprichter en eigenaar van Worcflow, de visueel marketeers met commerciële en technische kennis.

Koffie?!

Weet u nog niet helemaal wat u wilt, maar wilt u wel wat informatie inwinnen? U kunt altijd bij mij terecht voor een vrijblijvende brainstormsessie, alleen om te netwerken of het drinken van een kop koffie. Sommige projecten moeten gaandeweg ontstaan en een frisse wind in de vorm van een beelddenker is vaak een goede toevoeging. Wellicht is fotografie in opdracht niet helemaal de oplossing en zoekt u iemand die het perfecte “al bestaande” plaatje/beeld voor u weet te vinden. Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres gezien mijn ruime ervaring als beeldredacteur, art director en producent.

In Opdracht

Als u perfect voor ogen hebt hoe uw communicatie door middel van beeld eruit moet komen te zien, ook dan help ik graag met het realiseren van uw plannen. Of u nu op zoek bent naar een beeld voor uw sociaal media, een serie voor bij een editiorial in een magazine of een volledige marketing campagne, ik kan uw wensen omzetten in beelden. Uiteraard zullen we persoonlijk contact hebben over de wensen en details.

Beeldproductie

Ik maak niet alleen foto’s en films. Voor grootschalige campagnes kunnen wij ook het regelwerk op ons nemen. We zijn sterk in conceptontwikkeling en productie van conceptueel beeld. Daarbij werken we samen met modellen (-bureaus), locaties, en overige specialisten. Naast Art-directie tijdens de shoot kunnen we met onze partners ook de drukwerk-begeleiding op ons nemen.

Naast mijn werkzaamheden als fotograaf ben ik ook filmmaker. Op dit moment werk ik aan een documentaire over de Engelandvaarder, oorlogsfotograaf en Disney Cineast Hugo Wilmar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Contact opnemen kan door even te bellen of te mailen!

Klanten

De kans is groot dat u al eerder werk van ons hebt gezien in drukwerk of via digitale media.
De volgende bedrijven hebben onder meer gebruik gemaakt van mijn diensten: Aalberts Industries, Achmea, ANWB, West End Machinefabriek, Rijkswaterstaat, Gemeente Den Haag,  T-Mobile Netherlands, Rotterdams Havenbedrijf, Esdec, Krohne, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KNJV, TU Delft, The Hague & Partners, Dienst Uitvoering Onderwijs, Nederlandse Omroep Stichting, Vacuvin, NIBUD, FNV Bouw,  FNV Zorg & Welzijn, Boekencentrum Uitgevers, Gemeente Rotterdam, TU Delft, Swedish Airlines, Koninklijke Nederlandse Roeibond, Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit, Consumentenbond, ROC van Amsterdam, Univé, en vele anderen gingen u al voor.

×

 

Goedendag,

Klik hieronder om direct contact met mij op te nemen via whatsapp. Ik zal dan spoedig reageren.

×