Informatie

Image Engineering

Ik ben een image engineer. Als industrieel ontwerper specialiseer ik me in de vertaling van de beeldvraag naar beeld. Van USP naar foto. Ik denk graag proactief mee, om zo het maximale uit de mogelijkheden te halen. Daardoor verlopen de werkzaamheden altijd soepel en volgens planning . De dromerigheid van spelen met licht, het juiste moment, en de artistieke visie laat ik graag aan anderen over. Ik pak het pragmatisch aan. Een foto moet voldoen aan uw wensen. En uw verhaal vertellen, niet het mijne. Een foto is een product en moet daarom functioneel zijn. En bruikbaar voor het doel. Daar zorgen ik voor.

Koffie?!

Weet u nog niet helemaal wat u wilt, maar wilt u wel wat informatie inwinnen? U kunt altijd bij mij terecht voor een vrijblijvende brainstormsessie, alleen om te netwerken of het drinken van een kop koffie. Sommige projecten moeten gaandeweg ontstaan en een frisse wind in de vorm van een beelddenker is vaak een goede toevoeging. Wellicht is fotografie in opdracht niet helemaal de oplossing en zoekt u iemand die het perfecte “al bestaande” plaatje/beeld voor u weet te vinden. Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres gezien mijn ruime ervaring als beeldredacteur, art director en producent.

In Opdracht

Als u volledig voor ogen hebt hoe uw communicatie door middel van beeld eruit moet komen te zien, ook dan help ik graag met het realiseren van uw plannen. Of u nu op zoek bent naar een beeld voor uw sociaal media, een serie voor bij een editorial in een magazine of een volledige marketing campagne, ik zal uw wensen perfect weten te vertalen naar beelden. Uiteraard zullen we persoonlijk contact hebben over de wensen en details.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Contact opnemen kan door even te bellen of te mailen!

Klanten

De kans is groot dat u al eerder werk van mij hebt gezien in drukwerk of via digitale media.
De volgende bedrijven hebben onder meer gebruik gemaakt van mijn diensten: Fugro, ANWB, Ministerie van Defensie, European Space Agency, Gemeente Den Haag, TU Delft,  Swedish Airlines, Malmberg Uitgeverij, Reed Business, Nederlandse Omroep Stichting, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, FNV Bouw, Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit, Diest Uitvoering Onderwijs, The Hague & Partners, de Haagse Hogeschool, Aalberts Industries, Koninklijke Nederlandse Roeibond, Vrije Universiteit, Consumentenbond, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Nationale Spoorwegen en vele anderen.

×

 

Goedendag,

Klik hieronder om direct contact met mij op te nemen via whatsapp. Ik zal dan spoedig reageren.

×